שם הכותב: תאריך: 02 דצמבר 2013

'אקדמיה ברובע 2' יוצא לדרך: הרצאות בפאבים ובמסעדות במתחם הרובע ראשל"צ!

ביום שני, 09.12.2013, יקיימו המסלול האקדמי של המכללה למינהל ומנהלת רובע העיר ראשון לציון ערב שכולו שילוב בין חוויה גדולה לידע מהפנט ואשר במסגרתו יועברו הרצאות מרתקות באתרי בילוי במתחם הרובע.

תוכנית ההרצאות המלאה (שעה ראשית: 20:00):

1. מקום: הלופט, רחוב משה בקר 15. המרצה: פרופסור רפי קרסו, ראש החוג לפסיכולוגיה במסלול האקדמי המכללה למינהל. נושא ההרצאה: "הכל בראש שלך – האם ניתן לפתור בעיות גופניות בעזרת חשיבה חיובית?".

2. מקום: YOLO בר, רחוב ברשבסקי 9. המרצה: אוהד מיוחס, מייסד מעבדת ייצור דיגיטלי קהילתית Fab Lab – מיזם משותף לחוג עיצוב פנים במסלול האקדמי המכללה למינהל ולמרכז לאמנות דיגיטלית. נושא ההרצאה: "הדפס לי כבשה – מדפסת התלת מימד משנה את העולם".

3. מקום: ברשבסקי, רחוב ברשבסקי 6. המרצה: יוסי שלוסברג, מרצה בבית הספר למדעי המחשב במסלול האקדמי המכללה למינהל. נושא ההרצאה: "הטוב, הרע והמכוער – על הבעיות שהמחשב יכול, מתקשה או לא מסוגל להתמודד עימן".

4. מקום: מתילדה בר, רחוב משה בקר 13. המרצה: ד"ר שמוליק בכר, מלמד בסדנאות דוגמת "אושר מפרספקטיבה רב-תחומית" ו"אושר ומשפט". מרצה בבית הספר למשפטים על שם חיים שטריקס במסלול האקדמי המכללה למינה. נושא ההרצאה: "מחשבות והרהורים, אושר ודברים אחרים: על דברים 'קטנים' ועל דברים 'גדולים'. הרצאה ראשונית והומוריסטית על חקר האושר".

5. מקום: Zazu, רחוב משה בקר 12. המרצה: דורית עוזיאל, מרצה בבית הספר לתקשורת במסלול האקדמי המכללה למינהל. נושא ההרצאה: "סודות שפת הגוף – מופע חוויתי. השפעתה הבלתי מודעת של שפת הגוף על חיינו".

6. מקום: קאזה דו ברזיל, רחוב משה בקר 12. המרצה: מר אריק הורוביץ, מרצה בבית הספר לכלכלה במסלול האקדמי המכללה למינהל. נושא ההרצאה: "דייט עם תורת המשחקים: האם אנחנו בוחרים את בן הזו שלנו בצורה רציונאלית".

ההשתתפות בהרצאות מותנית בהרשמה מראש בבתי העסק ובהזמנה של 30 ש"ח לאדם.

שייך לנושאים: כנסים ואירועים