שם הכותב: תאריך: 28 אפריל 2014

ביקור משלחת סינית בבית הספר

ביקור משלחת מסין בבית הספר למינהל עסקים
יום חמישי 1.5.14

China Europe International Business School (CEIBS), יחד עם כ-10 מנהלים בכירים בתחום המדיה הסינית.
המשלחת מגיעה לביקור של כשבוע בארץ בו יבקרו באתרי מורשת, מכוני מחקר ותעשייה.

CEIBS הוקם בשנת 1997 ומהווה בית הספר למינהל עסקים המוביל בסין ואחד מעשרת בתי הספר למינהל עסקים המובילים בעולם. תכנית ה-MBA הבינלאומית עבור מנהלים בכירים היא בעלת תנאי קבלה נוקשים ובלעדית עבור מנהלים בכירים ובעלי חברות בסין. התכנית מנוהלת על ידי שלושה בתי ספר למינהל עסקים: IESE, Wharton ו- CEIBS. באמצעות הידע הקולקטיבי של חברי סגל מומחים משלוש יבשות שונות זוכים המשתתפים בתכנית בלימוד ייחודי ונדיר אודות שווקים בינלאומיים.
חברי המשלחת כולם הינם מנהלים או בעלי חברות מובילים וידועים בתעשיות מהן הם מגיעים.

עשרת חברי המשלחת הנוספים המגיעים מתחום המדיה הינם מנהלים בכירים המייצגים את חברות המדיה המובילות בסין, כולל:
Tencent Media, Beijing News Daily, China International Radio Station.

מנהל המשלחת: Zhaoyi Zhu, מייסד והמזכיר הכללי של המכון הסיני לתרבות יהודית וכלכלה ישראלית.

ביקור המשלחת נערך בסיוע קבוצת סיגמא: בית ההשקעות סיגמא בראשות פרופסור דן גלאי וסיגמא פרטנרס בראשות עזרא עטר – חברה להשקעות ריאליות.
במסגרת הביקור בבית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל תשמע המשלחת הרצאות מפי: פרופ' אורן קפלן – דיקאן בית הספר למינהל עסקים, פרופ' דן גלאי, פרופ' דן אלנתן – ראש תכנית ה-BA עם התמחות בניהול בינלאומי בדגש על הודו וסין, ד"ר אבי מסיקה – מנהל אקדמי של תכנית ה-MBA עם התמחות בניהול חברות טכנולוגיה, ד"ר דב רובין, מר אבינועם ברוג וד"ר מיכל גרוברגר.