שם הכותב: תאריך: 01 ינואר 2014

ברכות לפרופ' יעקב ובר לרגל פרסום ספרו החדש

ברצוני לברך את פרופ' יעקב ובר לרגל צאת ספרו החדש:

A Comprehensive Guide to Mergers & Acquisitions: Managing the Critical Success Factors Across Every Stage of the M&A Process

הספר מאת יעקב ובר עם שותפיו לכתיבה שלמה טרבה וכריסטינה אוברג יוצא לאור השבוע, ומצטרף לשני ספריו הקודמים של פרופ' ובר בתחום מיזוגים ורכישות. הספר מספק רקע מקיף על תחום זה, החל מתכנונו המקדים ושלב המשא ומתן, ועד להטמעת השינוי בארגון – מצורף קובץ תוכן העניינים והקדמה לספר.

להלן מספר מילים שכתב פרופ' קופר, סגן נשיא אוניברסיטת לנקסטר, מדען מוביל בתחום מיזוגים ורכישות –

Weber, Tarba & Oberg have provided the most comprehensive guide for understanding mergers and acquisitions that has ever been published. They explore the pre planning, negotiation and integration phases of this important phenomenon in a practical and scholarly way. This book is a must read for all senior managers, HR professionals and academics working in the field.

לפרופ' ובר יש סיבה לחגיגה נוספת, שכן לפני מספר ימים נודע שמאמרו Human resource practices and performances of mergers and acquisitions in Israel אשר פורסם עם שלמה טרבה היה אחד מחמשת המאמרים המצוטטים ביותר בין השנים: 2009-2013 בכתב העת: Human Resource Management Review.

איחולים מכולנו יעקב, המשך לחקור, לכתוב ולפרסם, ולייצג אותנו בכבוד בעולם.

בברכה

פרופ' אורן קפלן