שם הכותב: תאריך: 30 דצמבר 2015

ברכת הדיקאן אודות קבלת מלגות המחקר

ברצוני לברך את פרופ' בני גדרון, פרופ' דפנה קריב, ד"ר יפעת ראובני אשר זכו, כל אחד בנפרד, במימון קרנות האיחוד האירופי בשווי מצטבר של כמיליון שקלים לשלוש שנים. הפרויקט של בני עם אוניברסיטת מינסטר בגרמניה, של דפנה עם אינסברוק אוסטריה, ופולה בקרואטיה, של יפעת בפרויקט של שנקר ומספר שותפים מישראל ומאירופה. פרויקטים אלו יאפשרו מימון מחקר יישומי ומדעי כמו גם ניידות של סגל וסטודנטים במימון האיחוד האירופי למוסדות שותפים שלנו באירופה.

בני, דפנה ויפעת מושקעים ומשקיעים רבות בקשרים הבינלאומיים של בית ספרנו עם מוסדות אקדמיים בחו"ל, אני מודה להם על פעילותם הנמרצת. אין לי ספק שאלו מהווים פתיח למה שעוד צפוי בהמשך. המשאבים והקשרים שפרויקטים מהסוג הזה מספקים לבית הספר הם דרך המלך להפיכתו של בית הספר לבינלאומי ולקיימות שלו לטווח הארוך. ברכות מכולנו בביה"ס למנהל עסקים ובמכללה.

בברכה

פרופ' אורן קפלן,

דיקאן בית הספר למנהל עסקים.

בני גידרון

דפנה קריב-צילום עידן גרוס1