שם הכותב: תאריך: 07 ינואר 2014

הזמנה לכנס הבינלאומי לחדשנות – INNOVEX 2014

ב-29 בינואר 2014 יתקיים כנס חדשנות בינלאומי אשר מטרתו לעודד ולחולל חדשנות טכנולוגית בחברות עתירות הידע בישראל.

בכנס ישתתפו כמה מהאנשים החדשנים ביותר בתקופתנו ביניהם דר'  אירווין ג'ייקובס, מייסד ויו"ר לשעבר של Qualcomm, ד"ר סטיב קרוקר, אחד מאבות המייסדים של האינטרנט ויו"ר ICANN, פרופ 'דן שכטמן, חתן פרס נובל בכימיה לשנת 2011. פרופ' דוגמין צ'ן, דיקן בבית הספר לחדשנות ויזמות, אוניברסיטת פקינג ועוד אורחים רבים, את הכנס יפתח השר נפתלי בנט.

iNNOVEX2014 הינו יוזמה משותפת של חברות ההייטק המובילות כולל ,EMC, IBM HP Intel, Google , , קבוצת רד בינת, מלאנוקס, אמדוקס בשיתוף עם משרד התמ"ת (משרד המדען הראשי), המוסדות האקדמיים המובילים בישראל כולל טכניון, מכון ויצמן, אוניברסיטאות ת"א, חיפה, בן גוריון, העברית והאיגודים המקצועיים הרלוונטיים.

נשמח להשתתפותך בכנס חשוב זה בו תוכל:

• ללמוד על דרכים חדשניות לפיתוח מוצרים במטרה לממש אותן בעבודתך
  • להאזין למומחים ומובילים עולמים בתחומי החדשנות
  • לדון בדרכים לעידוד היצירתיות והחשיבה המקורית

iNNOVEX2014 יתקיים במרכז הכנסים החדיש AVENUE  שבקריית שדה התעופה וצפויים להשתתף בו מעל  1,000 מהנדסים, חוקרים, מדענים ומנהלים בכירים רבים. כמו כן  יוצגו ב- iNNOVEX2014  פיתוחים וחידושים אשר ישפיעו על חיינו בתחומי התקשורת, הרפואה, מערכות מוכללות, יישומים תעשייתיים וטכנולוגיות ירוקות.

בכדי לעודד השתתפותם של סטודנטים ו"לחבר" אותם לנעשה בתעשייה החלטנו לאפשר לסטודנטים להשתתף בכל ההרצאות והמושבים בכנס ללא עלות! (לא כולל א. צהריים).

לפרטים נוספים והרשמה –http://www.innovex.co.il/?CategoryID=393

נשמח לראותכם ב- iNNOVEX2014, אתם יותר ממוזמנים להעביר את ההודעה לחברי סגל נוספים וסטודנטים בפקולטות השונות.

לפרטים נוספים ניתן לפנות אל –רחלי אפלויג 09-7454007.

שייך לנושאים: חדשות, כנסים ואירועים