שם הכותב: תאריך: 28 נובמבר 2013

המחלקה לשיווק ופרסום משתפת פעולה עם פרויקט "שער שוויון"

"שער שוויון" הינו פרויקט חברתי, חינוכי וספורטיבי, שעיקרו הקמת מסגרת תומכת לשעות אחה"צ לילדים מאזורי הפריפריה החברתית של ישראל. "שער שווין" מעניקה לילדים ממשפחות מעוטות יכולת אימוני כדורגל מקצועיים, בשילוב מרכזי למידה לסיוע בשיעורי הבית והכנה למבחנים, פעילויות העשרה חברתיות להקניית ערכים שונים של דמוקרטיה, טורנירים ואירועי שיא חגיגיים, טיולים ועוד. "שער שוויון" השכילה להפוך את משחק הכדורגל והטורנירים למנוף המעודד תלמידים ללמוד היטב ולפעול כנדרש מסגרת בית הספר.

לקריאה נוספת על פרויקט "שער שוויון">>

במסגרת שיתוף הפעולה עם פרויקט הגמר במחלקה לשיווק ופרסום, שלושה סטודנטים נבחרים – משה ביטון, הילה קטה ותום אברבנאל, ישמשו בתפקידי ניהול במחוז המרכז של הפרויקט. הסטודנטים ימלאו את תפקידיהם של מנהל השיווק, מנהל כוח אדם ומנהל תפעול ולוגיסטיקה ב"שער שוויון", וילוו את הפרויקט לכל אורך השנה. באמצעות שיתוף פעולה זה הסטודנטים יזכו להתנסות בתפקידי ניהול מעשיים, תוך עשייה ותרומה חברתית מבורכת.

BiZi מאחל להם הצלחה מסחררת ולא מעט גולים!

שייך לנושאים: חדשות, שיווק ופרסום