שם הכותב: תאריך: 31 דצמבר 2013

הרצאת אורח במסגרת הקורס "צמיחה ירוקה: מחברים בין כלכלה וסביבה"

בכל יום נוספים לאוכלוסיית העולם 200,000 איש. עד 2050 אוכלוסיית העולם תגדל בשליש ותגיע לשיא הגבוה בתולדותיה – 9 מיליארד נפש שיש להאכיל ולספק את צרכי הקיום והתזונה שלהם. רמת החיים בעולם עולה באופן מתמיד אך משאבי הטבע הולכים ומתדלדלים. במסגרת קורס ייחודי לסטודנטים למנהל עסקים – תיפרש בפני מנהלי העתיד תמונה מורכבת ומרתקת של האתגרים המרכזיים והאסטרטגיות הרלבנטיות, תוך דיון מעמיק בהיבט העסקי אך גם בהיבט הסביבתי והחברתי. הקורס מורכב מסדרת מפגשים עם מובילים עסקיים וחברתיים לתלמידי MBA, ותלמידי BA מתכנית המצטיינים בביה"ס מנהל עסקים.

המפגש הקרוב יתקיים ב- 09.01 בשעה 18:00: ניר בריל – כלכלן בכיר מהמועצה הלאומית לכלכלה במשרד ראש הממשלה, יעביר הרצאה בנושא מגמות המתרחשות בישראל בכל הקשור ל"כלכלה ירוקה" וכיצד המועצה הלאומית נערכת אליהם.

להרשמה להרצאה >>>

צפו עכשיו בהרצאת המבוא שהועברה ע"י עו"ד אלונה שפר (קארו)

מודעה גרסה סופית- לעיתון