שם הכותב: תאריך: 13 ינואר 2014

הרצאת אורח – מר משה מנור, לשעבר נשיא אסיה פסיפיק

במסגרת פעילות מועדון ארוחת הבוקר של תכנית ה MBA  התמחות בניהול ביורפואי, התקיים ביום שישי האחרון מפגש של תלמידי ובוגרי התכנית עם מר' משה מנור, נשיא טבע אסיה פסיפיק לשעבר. במפגש נכחו גם סטודנטים ומרצים וכלל בית הספר.

המפגש היה מרתק ובו שיתף מר' מנור את הסטודנטים בתהליך האסטרטגי אותו הוביל בטבע להחדרה ושיווק גלובלי של תרופת הדגל של טבע – הקופקסון (תרופה שנמכרת כיום בכ $4B בשנה). הסטודנטים גילו עניין רב בנושא ההרצאה שאלו שאלות והעלו נושאים רבים לדיון במהלך ולאחר ההרצאה.

תכנית ה MBA  עם התמחות בניהול ביורפואי של בית הספר למנהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למנהל, הינה יחידה במינה בארץ וייחודית בנוף האקדמי להכשרת המנהלים. התכנית קולטת סטודנטים בעלי תארים קודמים במדעי החיים עם ניסיון תעסוקתי בתעשייה. התכנית חורטת על דגלה שילוב של לימודים אקדמאיים ברמה הגבוהה ביותר עם ניסיון מעשי וחשיפה לאנשים בכירים מהתעשייה בארץ ובחו"ל. התכנית הכשירה עד היום מעל ל 80 סטודנטים וקולטת בימים אלו את הסטודנטים למחזור הרביעי שלה.