שם הכותב: תאריך: 19 דצמבר 2013

חולמים לנהל חברה? יש לכם רעיון מבריק? הצטרפו עכשיו לתחרות היוקרתית באירופה!

אוניברסיטת וילנה שבליטא פותחת את ההרשמה לתחרות היזמות היוקרתית גם לסטודנטים לכלכלה ומנהל עסקים במסלול האקדמי של המכללה למינהל. במהלך התחרות, סטודנטים ממדינות שונות ברחבי אירופה, מחולקים לקבוצות של ארבעה משתתפים, נחשפים להזדמנות יוצאת מן הכלל להשתמש בכלים התיאורטיים אותם צברו במהלך הלימודים וליישם אותם הלכה למעשה בעולם העסקי.

קבוצות הסטודנטים השונות יפתרו בעצמן מקרי בוחן של חברות עסקיות וישתתפו בסימולציות עסקיות אשר במסגרתן ייאלצו לקחת סיכונים ולקבל החלטות מהירות ומשמעותיות. לכל אורך התהליך, יזמים מכל רחבי אירופה ילוו את הסטודנטים במהלך עבודתם ובכך יבטיחו את השיפור התמידי של המשתתפים לכל אורך התחרות. אל שלב הגמר של התחרות יגיעו 10 קבוצות נבחרות.

שלבי התחרות:

1. הרשמה: 20.01.2014 – 02.12.2013

2. שלבי הערכה ודירוג: 03.02.2014 – 21.01.2014

3. שלב הגמר: 08.03.2014 – 05.03.2014

חשוב לציין כי ההרשמה וההשתתפות נעשות באופן עצמאי, אך בית הספר ישמח לספק תמיכה וייעוץ אקדמי ומקצועי במידה ויהיו צוותים של סטודנטים שלנו שישתתפו בתחרות.

אז אם אתם שאפתניים, יזמים בנפשכם ויותר מהכול, אוהבים את מה שאתם עושים – תתארגנו בקבוצה של ארבעה אנשים והירשמו כבר עכשיו באתר: www.ecvilnius.com.

INFMįgroups