שם הכותב: תאריך: 25 מאי 2013

לגעת במחר – תכנית היזמות של בית הספר למינהל עסקים

לאור ההצלחה המתוקשרת של חממת היזמות השנה, אנו מזמינים אותך להצטרף לתוכנית שלנו בחממת היזמות של בית הספר למינהל עסקים בשנת הלימודים תשע"ד. אם יש לך רעיון יזמי, או חלמת להיות יזם התוכנית שלנו נועדה לך. זוהי תכנית התנסותית שתיתן לך הזדמנות לממש את הרעיון לכדי מיזם. שיא חממת היזמות: הצגת הרעיון שלך מול משקיעים ויזמים מהתעשייה בישראל ובחו"ל!

תקשור קשרים עם סטודנטים בחו"ל; תתנסה בפאנלים של סיעור מוחות על התקדמות המיזם שלך ותתמודד עם הקשיים שבדרך, תתנסה בעבודת צוות ותלמד לעמוד במטרות ובתאריכי יעד ולהציג pitch. באמצעות כל אלה תעשיר/את רשת הנטוורקינג שלך בבכירים בתעשייה הישראלית והבינלאומית. תכנית החממה ברובה היא עבודת שטח יישומית ולא תיאורטית – אין קריאת מאמרים וסיכומים, אבל כן תידרש עבודה אינטנסיבית ומאומצת וחשיבה מחוץ לקופסא. זוהי הזדמנות פרקטית וייחודית ליהנות מליווי מקצועי, אקדמי ויזמי.

הקבלה לתוכנית היזמות מותנית במעבר שני שלבי מיון: יום מיונים קבוצתי וראיון אישי.

יום אוריינטציה המלווה בשלב המיונים הקבוצתי יתקיים ביום ראשון, 26.5.2013, בין השעות 18:00 – 22:00  בחדר 302, בניין ב' (מינהל עסקים).
הזימון לראיונות האישיים מותנה במעבר שלב המיונים הראשון.

לקראת המפגש אנא מלא/י את הטופס הרצ"ב: "שאלון אלקטרוני"

מספר המקומות מוגבל!!!
מצפים לראותכם,

ד"ר דפנה קריב, מנהלת המחלקה לאסטרטגיה ויזמות ומנהלת תכנית החממות האקדמיות.

רויטל אלטברגר, מרכזת אקדמית של חממות יזמות.