שם הכותב: תאריך: 10 מרץ 2013
Gila_keynan_web
מאמר בנושא 'השוואת הישגים – למידה פרונטאלית מול וירטואלית'

שמות חברי הסגל: Keinan Gila and Raanan Yossi.

מחברים נוספים: Bregman David, and Korman Arik.

שנת פרסום: 2010.

פריט ביבליוגרפי:

Bregman D., Keinan G., Korman A., and Raanan Y. (2010). Teaching Business Simulation Games: Comparing Achievements Frontal Teaching vs. eLearning. Technology Enhanced Learning: Quality of Teaching and Educational Reform, 73.

לצפייה במאמר לחץ כאן

תקציר:

This paper addresses the issue of comparing results achieved by students taught the same course but in two drastically different – a regular, frontal method and an eLearning method. The subject taught required intensive communications among the students, thus making the eLearning students, a priori, less likely to do well in it. The research, comparing the achievements of students in a business simulation game over three semesters, shows that the use of eLearning method did not result in any differences in performance, grades or cooperation, thus strengthening the case for using eLearning in this type of course.

שייך לנושאים: מחקרים