שם הכותב: תאריך: 09 אפריל 2013
מינויים
ברכות לפרופ' דן אלנתן על מינויו כנציג הבינ"ל ב-AAA

פרופ' דן אלנתן מהמסלול האקדמי המכללה למינהל נבחר לכהן כנציג הבינלאומי במועצת ארגון החשבונאים האמריקאי פרופ' דן אלנתן, מהמחלקה לחשבונאות בבית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל, נבחר לכהן כנציג הבינלאומי במועצת ארגון החשבונאים האמריקאי (AAA) לשלוש השנים הקרובות. ארגון החשבונאים האמריקאים מאגד בתוכו חוקרים, אקדמאים, ובעלי מקצוע בתחום החשבונאות, העוסקים בהכשרה ובהובלה של תחום ראיית החשבון בארצות הברית ובעולם.

פרופ' אלנתן, הינו בעל תואר דוקטור במינהל עסקים מאוניברסיטת פנסילבניה. בין תפקידיו במסלול האקדמי המכללה למינהל כיהן כראש המחלקה לחשבונאות, סגן דיקאן לעניינים אקדמיים, יו"ר ועדת ההוראה, ראש התוכנית המשולבת בחשבונאות ומשפטים וראש תכנית MBA בניהול פיננסי. בעבר היה חבר סגל באוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטת דרום קליפורניה.

לדברי נשיא המכללה, פרופ' זאב נוימן, "בחירתו של פרופ' דן אלנתן, מבכירי המרצים שלנו, הינו בבחינת גאווה גדולה למסלול האקדמי המכללה למינהל. אין לי ספק כי בתפקידו החדש ימשיך ויפגין מיכולותיו ומכישוריו, ואני יחד עם צוות המכללה מאחל לו הצלחה רבה".