שם הכותב: תאריך: 29 אפריל 2013

מפגש היכרות: תכניות תואר שני לבוגרי ביה"ס לתקשורת

ביום חמישי, 02.05.2013 , ייערך מפגש היכרות בו יוצגו שתי תוכניות חדשות לתואר שני, אשר מיועדות לבוגרי בית הספר לתקשורת.

בשעה 18:00 תוצג לראשונה תוכנית ההתמחות בשיווק ופרסום של בית הספר למנהל עסקים (M.B.A): מדובר בתוכנית לימודים המותאמת ללימודי התואר הראשון ומכילה 3 סמסטרים עוקבים. יתרון מרכזי בתוכנית זו הוא כי מדי שנה תהיה כיתה הומוגנית כך שהסטודנט יהיה נוכח עם כל חבריו לתוכנית במהלך כל הקורסים שילמד. לתוכנית קיים שכר לימוד מותאם של 42,000 ₪ , כאשר לנרשמים במפגש ההיכרות תינתן הנחה על סך 1,500 ₪.

בשעה 19:00 תוצג התוכנית לתואר שני בתקשורת של המכללה למנהל (M.A):  הדגש במסגרת תוכנית זו יוענק לניהול ועריכת תוכן חוצה מדיה. מדובר בתוכנית המציעה מקבצים עיוניים ומעשיים בתחום הפרסום, הדיגיטל, החדשות והבידור. 10% הנחה בשכר הלימוד תינתן לבוגרי התואר הראשון בביה"ס לתקשורת.

המפגש יתקיים בבניין י"ג (תקשורת) – חדר 42.

להרשמה>>