שם הכותב: תאריך: 06 ינואר 2015

מפגש קהילת משאבי אנוש בנושא הערכת ביצועים ושימור עובדים

מפגש הקהילה הקרוב יבחן את הקשר שבין הערכת ביצועים ושימור עובדים. כיצד המשוב הניתן משפיע על המוטיבציה של העובד ועל ביצועיו וכיצד קשור לשימור עובדים.

במהלכו יועברו שתי הרצאות:

• you can't allways get what you want… but you may get what you need
    משוב הוא מקרה פרטי של סיטואציה תקשורתית, שבה מקור מעביר מעביר לנמען מידע העוסק באופן ישיר עקיף בנמען ו/או בהתנהגותו. מידע זה משפיע על המוטיבציה של הפרט להמשיכה או לשנותה. בהרצאתו, יציג ד"ר ולנסי את השפעת הפער בין המשוב המתקבל לזה המצופה והשפעתו על  המוטיבציה והביצוע של העובד.
    מרצה: ד"ר רוני ולנסי
    , מרצה בית הספר למינהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למינהל

• הערכת עובדים ומשוב ככלי לשימור עובדים
    ההרצאה תעסוק בהיבטים של: בחינת מטרות ויישום תהליכי הערכה ומשוב בארגונים. תפקיד המנהל בהעברת משוב אפקטיבי, המייצר צמיחה והתפתחות לעובד. יתרונותיו וחסרונותיו של תהליך דרוג עובדים בהיבט שימור עובדים.
    מרצה: גב' שלי ברוידא-שטיין, מנהלת משאבי אנוש, בוגרת MBA בית הספר למינהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למינהל

המפגש יתקיים בקמפוס המסלול האקדמי
שד' יצחק רבין 7, ראשל"צ