שם הכותב: רויטל אלטברגר, המחלקה לאסטרטגיה ויזמות תאריך: 10 מרץ 2013
אורני פטרושקה
סיפור ההצלחה של חברת "כרומטיקס"

אורני פטרושקה, אשר הוגדר לא פעם כ"יזם האולטימטיבי" לאחר שייסד והוביל בהצלחה מספר מיזמים, הגיע השבוע לכיתת אומן בחממת היזמות של בית הספר למנהל עסקים לשיחה אישית עם הסטודנטים-יזמים המשתתפים בחממה.

במהלך השיחה סקר אורני בפני הסטודנטים את עברנו האישי, החל מדרכו היזמית הראשונה כילד כשיזם בתקופת המלחמה עסק למכירת לוחיות זיהוי תמורת גוגואים, דרך סיום קורס הטיס, לימודי ההנדסה והתפקידים אשר קדמו לדרכו היזמית. בנוסף, סיפר אורני על התהליך והגורמים שהביאו אותו לדרך היזמית ועל החוויות והאתגרים שליוו אותו, כמו גם על היזמות החברתית בה הוא עוסק כיום.
הסטודנטים סיפרו לאורני על המיזמים עליהם הם עובדים, שאלו שאלות מניסיונו האישי וקיבלו כלים נוספים לדרך היזמית שלהם, לקראת האירועים הבאים במסגרת החממה.

המפגש עם אורני פטרושקה הינו חלק מסדרת מפגשי מומחים איתם נפגשים הסטודנטים כחלק מפעילות חממת ומאיץ היזמות של בית הספר למנהל עסקים.