שם הכותב: תאריך: 02 נובמבר 2013

סמינר סגל: הרצאה של רוני עובדיה ונוה אשכנזי בנושא "צעדים לניהול קריירה"

ניהול קריירה הוא תהליך מתמשך שמתחיל כבר בבחירות התעסוקתיות הראשונות שלנו וכל ניוד משרה מהווה אבן דרך בבניית מסלול הקריירה שלנו.

מטרת ההרצאה: לתת כלים לקבלת החלטות בתחום הקריירה ולסייע למשתתפים בבניית צעדים בניהול אפקטיבי של מסלול הקריירה. במסגרת הסדנא יבחנו שאלות כמו: ניהול קריירה, למה זה חשוב? מה מתאים לי? מה חשוב עבורי? במה אני טוב? איך "חוקרים" את שוק העבודה? איך מזהים מגמות עתידיות בשוק? כיצד ניתן למקסם את רצונות וצרכים בהתאם להזדמנויות ואילוצים הקיימים בשוק העבודה? הסדנא פותחה על ידי בוגרי MBA התמחות ביעוץ וניהול משאבי אנוש, של בית הספר למנהל עסקים, החברים בקהילת משאבי אנוש, ועוסקים בתחומי יעוץ, ניהול המשאב האנושי בארגונים והנחיית קבוצות.

רוני עובדיה, בוגרת לימודי תואר שני במנהל עסקים (MBA) התמחות בייעוץ וניהול משאבי אנוש, במסלול האקדמי המכללה למנהל. מרכזת את פעילות קהילת משאבי אנוש של בית הספר למנהל עסקים ואחראית על ניהול קשרי בוגרים וסטודנטים הלומדים בהתמחות. מנחה סדנאות בתכנון וניהול קריירה במרכז לניהול קריירה.

ההרצאה תתקיים ביום חמישי, 7.11.2013, בחדר HUB-2 בבניין מנהל עסקים.