שם הכותב: תאריך: 28 נובמבר 2013

פורצים גבולות: משלחת נציגים מהאיחוד האירופאי התארחה במרכז היזמות

מרכז היזמות בבית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל  אירח השבוע במכללה משלחת של 30 נציגים ממדינות האיחוד האירופי, שהגיעו לישראל במטרה לראות מקרוב את היקף המיזמים הקיימים בישראל, ובכדי ללמוד אודות הדרכים שבהן מכשיר מרכז היזמות את הסטודנטים להפוך רעיון למיזם מצליח. האורחים שהגיעו ממדינות כמו איטליה, ספרד, הולנד, בלגיה וצרפת באו ביוזמתו של ד"ר איל ענבר, מרצה בית הספר למנהל עסקים ונציג ישראל באיחוד האירופי, אשר יצר את החיבור בין האורחים למנהלת תכניות החממה היזמית והמאיץ, ד"ר דפנה קריב.

נספחים מאירופה בחממה היזמית_נובמבר 13 (1)

באירוע סקר פרופ' דן אלנתן מבית הספר למינהל עסקים את פעילותה של המכללה מאז הקמתה ועד היום. סגן דיקאן בית הספר למינהל עסקים, פרופ' טל שביט, סיפר על הדגש הטכנולוגי ששמה המכללה בתכניות הלימוד שלה, כמו גם על כך שקורסים רבים שלה נמצאים ברשת האינטרנט ופתוחים לכל סטודנט, ומנהלת תכניות החממה והמאיץ, ד"ר דפנה קריב סיפרה את סיפור הקמתה של החממה היזמית. באירוע השתתפו מספר סטודנטים שסיפרו על המיזם שהגו, ועל הדרך שעברו בתמיכתה המלאה של המכללה, עד שהפרויקט אותו רצו להקים הפך לתכנית מעשית ולמיזם עסקי.