שם הכותב: תאריך: 17 אפריל 2013

מפגש בנושא פנסיה ובניית סל הטבות לעובד

מפגש קהילת משאבי אנוש הקרוב יעסוק בסוגיה המעסיקה את כולנו כעובדים וכמנהלי משאבי אנוש – הפנסיה. במהלך המפגש נבחן את הלבטים הארגוניים, האתגרים הניהוליים והפתרונות היצירתיים בבניית סל ההטבות לעובד. המפגש יתקיים ביום חמישי, 2.5.13, בין השעות 17.30-21.00 באולם 227 בנין ג'.

שאלות רבות מלוות את נושא הפנסיה, בחרנו להתייחס לכמה מהן:

בתכנית ההרצאות:

חיסכון פנסיוני בראי המעסיק
מרצה: גיל רשתי, בעל MBA אוניברסיטת תל אביב, מנהל תגמול והטבות קבוצת אסם, מנכ"ל ובעלים של חברת גיל רשתי אסטרטגיות תגמול. בעל ניסיון של למעלה מ- 15 שנים ביעוץ לעשרות רבות של ארגונים מובילים ממגזרים שונים, בתחומי התגמול והתמרוץ.

אתגרים בבניית תכנית פנסיונית בארגון, תוך הצגת קונפליקטים ודילמות
מרצה: ימית לבנה
, בעלת MA בכלכלה פיננסית האוניברסיטה העברית, מנהלת פרויקט בניית תכנית הפנסיה, מחלקת שכר והטבות, אינטל.
בעלת ניסיון בניהול תכניות הטבות בישראל ובעולם – עיצוב וקביעת מדיניות אינטל בתכניות שונות (פנסיה, ביטוחי בריאות ואובדן כושר עבודה, רכבים, ימי חופשה וכו').

פתרונות יצירתיים בבניית סל ההטבות לעובד, תוך הצגת מתודולוגיה ליישום
מרצה: אורן פנחסי
, בוגר MBA המסלול האקדמי המכללה למינהל, מנהל פיתוח עסקי ומפקח רכישה בחברות הביטוח השונות, בעל סוכנות lead המתמחה בכיסויי פרט וניהול סיכונים בביטוח.

המפגש יתקיים בשיתוף העמותה לניהול, פיתוח וחקר משאבי אנוש בישראל.