שם הכותב: רעות שצ'רנסקי תאריך: 24 נובמבר 2013

פרויקט יזמים צעירים: אירוע פתיחת שנה אזורי

ביום רביעי האחרון, 20.11.2013, התקיים אירוע פתיחת השנה של פרויקט יזמים צעירים של בית הספר למנהל עסקים במכללה למנהל, כחלק משבוע היזמות העולמי. באירוע לקחו חלק קבוצות היזמים מחטיבות הביניים באיזור השפלה, יחד עם הסטודנטים המלווים אותם מבית הספר למנהל עסקים.

האירוע נפתח בהנחיית שירה מוליאן, רכזת אזורית של מחוז השפלה, שדיברה על חדשנות חברתית ומסרה לקבוצות את משימת האתגר הראשונה שלהם.
בהמשך, רויטל אלטברגר, מרכזת הפרויקט, בירכה את התלמידים והסטודנטים על תחילת התהליך היזמי שעתידים לעבור ולבסוף עלה היזם אבי בלושטיין שנתן הרצאה על יוזמה, יזמות ומה שביניהם.

אירוע פתיחת השנה מהווה את יריית הפתיחה לפרויקט השנתי בו התלמידים, בליווי הסטודנטים ומנחים עסקיים מהמשק, יחוו את תהליך היזמות מרגע הקמת חברה עסקית ועד פיתוח מוצר מוגמר. היה מרגש להתחיל את הפרויקט שוב, ומאתגר לחוות אותו מהצד השני. שיהיה לנו בהצלחה!

** הפוסט נכתב על ידי רעות שצ'רנסקי, בוגרת התוכנית לאסטרטגיה ויזמות מלפני שנתיים. רעות הנחתה קבוצה ביחד עם סטודנטית נוספת בשם אורטל שלום. הקבוצה שלהן זכתה במקום הראשון בתחרות האיזורית ויצגו אותנו בתחרות הארצית. רעות הצטרפה השנה לצוות יזמים צעירים ותתרגל את הסטודנטים שלנו.

שייך לנושאים: יזמות, כנסים ואירועים