שם הכותב: תאריך: 30 דצמבר 2013

פרויקט TISH יוצא לדרך: הזדמנות אדירה לבוגרי בית הספר!

בוגרי בית הספר למינהל עסקים, מה דעתכם להשתתף במיזם הבא?  ה"טיש" הינה מתכונת חדשה להתפתחות עסקית – אישית, אשר תפתח למשתתפיה צוהר ונטוורקינג לדמויות מפתח בתעשייה הישראלית. כל אחד ממובילי ה"טיש" יעשיר את הקבוצה בידע ובמידע, יפגיש את חבריה עם הקולגות שלו מהתעשייה ויכיר להם את העולם בו הוא פועל.

ה"טיש" מיועד לבוגרים עם המון מחויבות, עניין וברק בעיניים. במהלך הדרך, ובתום התהליך חברי הקבוצה יתבקשו להפיץ את הידע שרכשו לאחרים. הרווח הוא לכולנו.

אם מתאים לך רישות (Networking) עם הדמויות המובילות במשק הישראלי, הנך מוזמן להשתתף ב "טיש". בין הדמויות שיקחו חלק בפרויקט:

אהרון פוגל  – יו"ר הדירקטוריון של נס טכנולוגיות ושל חברת הביטוח מגדל. בעבר שימש כממונה על התקציבים במשרד האוצר.

שמואל סלבין – שימש בין היתר כמנכ"ל משרדי האוצר והעבודה והרווחה לשעבר מנכ"ל יועץ כלכלי לראש הממשלה למנכ"ל משרד האוצר.

ד”ר נעמי שפירר בלפר – מנהלת האגף לניהול נכסים והתחייבויות בפועלים.

יוכי דביר – לשעבר משנה למנכ"ל חברת מגדל.

זאב בילסקי – חבר הכנסת לשעבר מטעם קדימה, ראש עיריית רעננה ויושב ראש הנהלת הסוכנות היהודית לארץ ישראל וההסתדרות הציונית העולמית.

משך המיזם – ששה חודשים.
וכן זה חינם ולא פורמאלי אבל מחייב.  מספר המקומות מוגבל!

המשתתפים ייבחרו לאחר תהליך מיון והערכה
שיתקיים ביום ראשון 12.1.2014, בשעה 17:30 במתחם ה- HUB