שם הכותב: פרופסור טל שביט חוקר מצטיין מסלולי תאריך: 25 אפריל 2013

פרופ' טל שביט חוקר מצטיין מסלולי

פרופ' אורן קפלן שמח להודיע שהתקבלה היום החלטת הוועדה המסלולית על החוקרים המצטיינים של המסלול האקדמי לשנה"ל תשע"ב, וכי פרופ' טל שביט נבחר כחוקר מצטיין מסלולי של בית הספר למנהל עסקים.

להלן תמצית נימוקי ההחלטה:

פרופ' טל שביט הצטרף לבית הספר למינהל עסקים למחלקה במימון בשנת 2005. הודות לעיסוקו האינטנסיבי במחקר, קודם בשנת 2008 לדרגת מרצה בכיר ובשנת 2012 לפרופ' חבר, עובדה המעידה על רמת מחקריו הגבוהה ואיכות פרסומיו.

פרופ' טל שביט הינו חוקר פורה מאד ומחקריו ברורים וממוקדים. החל משנת 2001 ועד היום פרסם 54 פרסומים, 9 מהם בשנת 2012. מרבית מאמריו מפורסמים בכתבי עת מדורגים; 39 מאמרים הוצגו בכנסים מדעיים.

פרופ' שביט מתמחה בכלכלה התנהגותית, הוא יזם שלושה כנסים מצליחים ביותר בתחום זה במסלול האקדמי, אליהם הגיעו בכירים מהאקדמיה ומהתעשייה.

פרופ' שביט הינו מרצה מצוין ועל כך יעידו משובי הסטודנטים המשבחים את איכות הוראתו ואת יחסו לציבור הסטודנטים, וכן אחד מחברי הסגל התורמים ביותר לבית הספר גם ברמה המנהלית – עמד בראש המחלקה למימון וכיום מכהן כסגן דיקאן.

טל, ברכות חמות על הישגיך מכולנו.

פרופ' אורן קפלן, דיקאן

בית הספר למנהל עסקים