שם הכותב: תאריך: 20 מרץ 2013
מצטיינים
פרסי הצטיינות לבוגרי ההתמחות בחשבונאות

השבוע נערכה הרמת כוסית לכבוד שלושת בוגרי ההתמחות בחשבונאות של המסלול האקדמי המכללה למינהל אשר זכו בפרסי הצטיינות מטעם לשכת רואי החשבון. פרופ' זאב נוימן, נשיא המסלול האקדמי המכללה למינהל, פרופ' יורם עדן, סגן הנשיא וראש ההתמחות בחשבונאות בביה"ס למנה"ע הדס גלנדר, בירכו את שלושת בוגרי ההתמחות, עדי טסה, טל שיראזי ומורן בן כליפה, אשר זכו בתעודות הצטייינות במסגרת הטקס השנתי של מועצת רואי החשבון לחלוקת רישיונות המקצוע  שהתקיים במהלך פברואר. שלושת הבוגרים, העובדים כיום במשרדים המובילים במשק,  ממשיכים בלימודיהם במכללה במסגרת לימודי התואר השני בבית הספר למינהל עסקים, וזאת כחלק ממלגת לימודים לתואר שקיבלו בשל הישגיהם בלימודי התואר הראשון.

פרופ' זאב נוימן, נשיא המסלול האקדמי המכללה למינהל: "כמוסד אקדמי שמוביל את לימודי החשבונאות בישראל, אנו מתגאים בכך שבכל שנה במסגרת טקס המצטיינים של מועצת רואי החשבון, אנו מוצאים את בוגרנו בקרב מקבלי הפרסים. ההתמחות בחשבונאות בביה"ס למינהל עסקים של המסלול האקדמי המכללה למינהל,  פועלת באופן עקבי על מנת להקנות ידע עדכני, תיאורטי ופרקטי,  לכל סטודנט, תוך הקפדה על שילוב מיטבי בין הלימודים התיאורטיים ובין הפעילות היישומית בשטח."

כמידי שנה, התקיים בבנייני האומה בירושלים הטקס השנתי לחלוקת רישיונות ל-1420 רואי החשבון החדשים המצטרפים למקצוע, במעמד שר המשפטים, מנכ"ל מועצת רואי החשבון ונשיא לשכת רואי החשבון.

במהלך הטקס חולקו באופן מסורתי פרסי הצטיינות מטעם לשכת רואי החשבון ל-13 המצטיינים בבחינות הסופיות, אשר  נערכו בשנת 2011. הפרסים מחולקים לנבחנים שזכו בשלושת הציונים הגבוהים בשני מבחנים מרכזיים. בבחינות האמורות השתתפו למעלה מ-2,000 נבחנים וחולקו בסך הכול 13 פרסי הצטיינות, כששלושה מתוכם חולקו, כאמור, לבוגרי ההתמחות בחשבונאות, הפועלת  בבית הספר למינהל עסקים של המסלול האקדמי המכללה למינהל.

בביה"ס למינהל עסקים שבמסלול האקדמי המכללה למינהל, פועלת המחלקה הגדולה בישראל ללימודי חשבונאות שבראשה עומדת רו"ח ד"ר הדס גלנדר. בית הספר מוביל את תחומי הידע של עולם החשבונאות, עם תכנית לימודים עדכנית, הכוללת תכנים תאורטיים לצד תכנים פרקטיים, וזאת בשיתוף ובהתאמה לצרכי שוק ראיית החשבון.  ביה"ס מתאפיין ברמה אקדמית גבוהה, מרצים מן השורה הראשונה, בוגרים מצוינים המשתלבים בהצלחה בתעשייה וקשר הדוק עם המשרדים הגדולים.

שייך לנושאים: חדשות, חשבונאות, מקודמים