שם הכותב: תאריך: 15 דצמבר 2013

קורס "צמיחה ירוקה: מחברים בין כלכלה וסביבה" בהנחיית עו"ד אלונה שפר (קארו)

בכל יום נוספים לאוכלוסיית העולם 200,000 איש. עד 2050 אוכלוסיית העולם תגדל בשליש ותגיע לשיא הגבוה בתולדותיה – 9 מיליארד נפש שיש להאכיל ולספק את צרכי הקיום והתזונה שלהם. רמת החיים בעולם עולה באופן מתמיד אך משאבי הטבע הולכים ומתדלדלים. במסגרת קורס ייחודי לסטודנטים למנהל עסקים – תיפרש בפני מנהלי העתיד תמונה מורכבת ומרתקת של האתגרים המרכזיים והאסטרטגיות הרלבנטיות, תוך דיון מעמיק בהיבט העסקי אך גם בהיבט הסביבתי והחברתי. הקורס מורכב מסדרת מפגשים עם מובילים עסקיים וחברתיים לתלמידי MBA, ותלמידי BA מתכנית המצטיינים בביה"ס מנהל עסקים.

המפגש הקרוב יתקיים ב- 19.12 בשעה 18:00: רו״ח איתי ז׳טלני, שותף מנהל תחום קלינטק ארנסט אנד יאנג יעביר הרצאה בנושא "מגמות גלובליות בקלינטק וההזדמנות הישראלית, טכנולוגיות, ייזום ומימון".

צפו עכשיו בהרצאת המבוא שהועברה ע"י עו"ד אלונה שפר (קארו)

***ישנם 3 מקומות בלבד, ניתן להירשם במייל לרכזת המרכז לאחריות תאגידית – ענת (נתי) רוטשטיין: anatro@hdq.colman.ac.il

מודעה גרסה סופית- כפי שתופיע בדפוס

צמיחה ירוקה- תקציר הקורס